torstai 21. lokakuuta 2010

Valtakunnan julkkis.

Poliitikko ei vastaa kun kysytään, vastaa kun ei kysytä, kysyy kun ei vastata ja ei kysy kun vastataan. Paljon sanoja peräkkäin, ilman merkitystä kokonaisuuteen. Kiihokkeena se raskas kannettava Poliittinen vastuu. Saako siitä sakkoja vai vankeutta? 

Jos Suomen pettämättömään oikeusjärjestelmään on luottaminen niin ei kumpaakaan vaan ainoastaan taputuksia päähän sekä paljon palstatilaa jokaisessa kansan luettavissa olevasta lehdestä.
"kultaa taikka kunniaa" tuntuu olevan monen poliitikon lempikappale. Ja useimmiten he valitsevat sen kullan, kunniallahan ei liene nykypäivänä enään mitään merkitystä..  : /

Jos laitamme paremmuusjärjestykseen aikakautemme poliitikot,kuka muistaa enään heitä jotka ovat kansan hyväksi jotain todella tehneet?  Entä he, jotka omalla yksityiselämällään retostelemalla ja etuuksiensa väärinkäytöksillä ovat keinoitelleet itsensä ihmisten mieliin ?  Lasketaanko poliitikon arvo todellakin sen mukaan mitä he tekevät vai sen mukaan miten paljon he saavat keskustelua aikaan lehtien juorupalstoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti