maanantai 27. syyskuuta 2010

Päivän miete.

On helppoa olla samaa mieltä.
On helppoa olla mieletön.
Vaan enemmän löytää kun poikkeaa tieltä.
Ja oikaisee läpi metsikön.
-Juice-

5 kommenttia:

  1. On helppoa hiljainen olla
    ja tyytyä puolikkaisiin,
    tai luopua vain sovinnolla
    jos vahvemmat vaativat niin...

    On taivaalla kuu, siellä pellejä nään,
    jotka vilkuttaa lapsille maan.
    Moni nälkäinen suu ilman velliä jää,
    kuussa sirkusta laajennetaan...

    -Hector-

    VastaaPoista
  2. 80 luvun alkupuolella tuli käytyä paljon Juicen keikoilla. Johtuen siitä, että silloinen paras ystäväni oli/on vieläkin, fanaattinen Juice-fani:) Itse en niin kamalasti ollut Juicen musiikkiin perehtynyt, kunhan puolella korvalla kuuntelin. Mieli kyllä muuttui kun muutaman kerran keikan jälkeen oltiin itse artistin kanssa jutulla. Kertakaikkiaan mahtava tyyppi! En oikein koskaan ole tykännyt,enkä vieläkään tykkää, laulaja-Juicesta, mutta sanoituksethan on kertakaikkiaan nerokkaita! Tuohonkin päivän mietteeseen sisältyy tärkeä opetus. Uskalla olla oma itsesi niin voit saada elämältä niin paljon enemmän! Aina ei kannata mennä virran mukana sitä helpointa reittiä. Kun rohkeasti poikkeaa tieltä, matka ei ehkä ajallisesti lyhene mutta tulee mielekkäämmäksi tallustaa;)

    VastaaPoista
  3. Meillä on naapurissa Juice-niminen kisssa. Kissa uskaltaa olla oma itsensä, juo maitonsa ja lähtee muitta mutkitta omille teilleen. Häntä pystyssä niin että persreikä näkyy.

    VastaaPoista
  4. Muistan kouluajoiltani tapauksen,jossa silloinen musiikin opettajani kommentoi "Viidestoista yö" kappaletta sanoin: tämä kappale ei tule koskaan elämään...

    Juicen musiikkia ei juurikaan ole arvostettu ns.hienona musiikkina. Mutta niin Juicen kuin Leevi & Leavingsinkin kappaleet ovat jääneet pysyvästi ihmisten mieliin juuri niiden helpohkon melodiansa ja ennenkaikkea osuvien sanojensa vuoksi. Hectorkin aikanaan tiedosti tämän sanoittaessaan kappaleitaan. Suomalaisten mieliinpainuvimmat kappaleet kun kertovat aidosta elämästä,sen iloista ja karikoista,huumorillakin säestettynä sekä helposti rallateltavassa muodossa. :)

    Mitä artistiin itseensä tulee,ei Juice itsessään ollut ehkä kaikkein helpoiten lähestyttävä tai ymmärrettävä henkilö mutta hänen omanlainen ajatustapansa herätti aikoinaan mielenkiinnon.
    Juuri edellämainitunlaiset pienet elämänviisaudet.

    VastaaPoista
  5. Tammikuu 44 : Fiksu kissa,osaa antaa sanattoman vastauksen sille mitä ajattelee muiden mielipiteistä itsestään.

    VastaaPoista